afspraak.gif

GRNMND

Greenmonday is sterk in communicatie, management en campagnes. We vertalen uw idee naar een product, een strategie naar een campagne. En we leiden een team of een project naar betere resultaten met minder gedoe en meer plezier. Duidelijk, inventief en motiverend. En altijd met inhoud.

Greenmonday werkt ook over de grens. Nederlands, Engels, Spaans en Portugees zijn talen waar we goed in thuis zijn.

 

CMMNCT

Communicatie, daar draait het om. Voor drukwerk of internet. Intern of extern. Greenmonday houdt van duidelijke taal. We maken graag mooie producten, maar we vinden het nog belangrijker dat producten ook echt gelezen en gebruikt worden. Duidelijk, inventief en motiverend en gericht op uw doelgroep. En altijd met inhoud.

tekst  |  vormgeving  |  websites  |  trainingen en workshops

 

MNGMNT

Management. Een project of een team leiden betekent volgens greenmonday vooral dingen uit handen durven geven, vertrouwen op de professionaliteit en inventiviteit van je team. Wij zorgen er graag voor dat we niet meer nodig zijn.

interim teamleiding  |  projectleiding  |  netwerken

 

CMPGNS

Campagnes. U wilt als organisatie extra aandacht voor iets vragen; voor een project dat extra fondsen nodig heeft, voor een thema waar u steun voor zoekt. Wat het ook is, u wilt op een originele manier een breder publiek bereiken dan u normaal doet, en nog belangrijker, u wilt dat uw publiek in actie komt. Greenmonday ontwikkelt samen met u de producten en organiseert activiteiten die nodig zijn om uw campagne tot een succes te maken.

greenmonday on linkedin greenmonday on twitter