greenmonday communicatie management campaigns Alkmaar

Karen Brouwer

WIE IS GREENMONDAY?

Greenmonday bestaat sinds 2005. Karen Brouwer is de vaste kern van het bedrijf. Zij werkt nauw samen met een aantal steengoede en betrouwbare freelancers en leveranciers.

Onze kernwaarden

Betrokken: Sociaal, Open, Eerlijk

Greenmonday is een betrokken en sociaal bedrijf. We werken vooral voor non-profit organisaties en voor bedrijven met een sociaal of duurzaam karakter. We willen op een eerlijke en open manier het beste resultaat te behalen, voor onze klanten en voor onszelf. We zeggen waar het op staat, zijn gemakkelijk bereikbaar en staan altijd open voor nieuwe invalshoeken.

Professioneel: Oplossingsgericht, Duidelijk, Vakkundig, Flexibel

Greenmonday is professioneel. We werken oplossingsgericht en zijn flexibel; we zijn niet voor één gat te vangen. We denken met onze klanten mee en we houden van duidelijke taal. Vakkundigheid staat bij greenmonday centraal: we weten waar we het over hebben.

Ondernemend: Onverschrokken, Inventief, Eigenwijs, Ambitieus, Kritisch

Greenmonday is een ondernemend bedrijf. We zijn onverschrokken, inventief en eigenwijs. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Lastige klussen, daar zijn we goed in. We zijn ambitieus in wat wij voor onszelf en voor onze klanten willen bereiken en kritisch wat betreft de manier waarop we dat doen.

Duurzaam: Bewust

Greenmonday staat bewust in de wereld. We zijn expert op het gebied van duurzaamheid, en van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen woorden maar ook in daden. We maken bewuste keuzes, in onze eigen bedrijfsvoering en met betrekking tot de producten die we voor onze klanten maken.

Veelzijdig: Creatief, Internationaal

Greenmonday is veelzijdig, creatief en we denken buiten de box. We leiden projecten samen met onze klanten van idee naar concept naar uitvoering. We zijn de spin in het web. We zijn creatief in het vinden van oplossingen en het bedenken van nieuwe producten. Bovendien is greenmonday internationaal inzetbaar. We werken meertalig en hebben ruime ervaring in het samenwerken met organisaties wereldwijd.

 

> Download hier onze algemene voorwaarden.

Greenmonday is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland onder nummer 32106372.

greenmonday on linkedin greenmonday on twitter